Explore your

Nude looks

Den nye La Palette Nude er her! Det ultimative designredskab til øjenskygge. Kast dig ud i det, og udforsk dit Nude-look.

Den nye La Palette Nude er her! Det ultimative designredskab til øjenskygge. Kast dig ud i det, og udforsk dit Nude-look.

Udforsk Nude-paletterne

Beige
eller
Rosé
You are the artist

1001 WAYS
TO EXPLORE NUDE

Vi præsenterer den nye La Palette Nude-øjenskygge fra L’Oréal Paris. Med 2 paletter og 20 glamourøse nuancer har du uendelige muligheder for at designe et elegant og sofistikeret Nude-look til dine øjne til enhver lejlighed.

20 NUANCER

2 paletter, 20 luksuriøse nuancer og 3 skyggefinish: glimmersatin, varm mat og strålende glans.

Professionelle redskaber

Skab looks til enhver lejlighed med den professionelle applikator og et enestående spejl.

Mix og match

From minimalistisk, næsten transparent, til smokey og ultra-intenst – mulighederne for at skabe elegante Nude-looks er uendelige.

Se det live

TEST
LA PALETTE NUDE

L’Oréal Paris præsenterer Makeup Genius, den første virtuelle makeup-tester. Afprøv makeup-looks og -produkter på dig selv, og se dem bevæge sig med dig i realtid. Det har aldrig virket mere realistisk at prøve virtuel makeup.

Download Makeup Genius i dag, og udforsk de Nude-looks, der er helt dine egne.  

Download appen
#MYNUDELOOK

Konkurrencen er slut. Et stort tillykke til Sandra Gliozeryte @sandragliozeryte, der er vores vinder. Sandra får lov til at skabe et look, som kommer med i Makeup Genius, og har desuden vundet et Nude-makeupsæt fra L’Oréal Paris. Vi vil gerne takke alle, der har deltaget og bidraget til en fantastisk dyst. Sandras look bliver snart tilgængeligt i Makeup Genius-appen. 

Førstepræmien

Deltagelsesberettigede
vindere

Hvis du er en af de 21 daglige vindere, når konkurrencen er slut, deltager du automatisk i konkurrencen om førstepræmien – dit helt eget look i Makeup Genius-appen og et Nude-makeupsæt fra L’Oréal Paris.

Vinderen offentliggøres d. 25. september

10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
DOWNLOAD
THE MAKEUP REVOLUTION